O şoferiţă a lovit un bărbat şi a fugit de la faţa locului

Screenshot_17

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 13.40. Un bărbat a fost tamponat pe bd. Moscovei din sectorul Râșcani al Capitalei. După impact, șoferul automobilul a părăsit locul accidentului rutier.

La faţa locului au intervenit inspectorii care au stabilit că, victima în vârstă de 67 ani traversa neregulamentar carosabilul. Totodată au fost iniţiate acţiuni de investigaţii, pentru identificarea şoferului fugar.

Automobilul a fost depistat ulterior. Potrivit poliției, la volanul automobilului de model “Opel Zafira”, se afla o femeie de 32 ani, originară din raionul Criuleni.

În acest context a fost iniţiat un proces penal, iar în dependenţă de gravitatea leziunilor provocate victimei, şoferiţa riscă să fie cercetată penal. La fel ea va fi privată de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 2 ani până la 3 ani, pentru faptul că a fugit de la locul comiterii accidentului rutier.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore s-au produs 46 accidente rutiere soldate cu pagube materiale şi nouă persoane traumatizate.

You may also like

Comments are closed.

By