Maia Sandu apelează la ajutorul extremistului Petrenco, după eșecul protestelor! Vizita surpriză a liderului ANTIFA la sediul PAS 

Petrenco158_infotag_md

La scurt timp după Maia Sandu, extremistul prorus Grigore Petrenco organizează și el o conferință de presă în care cheamă, exact ca lidera PAS, la mobilizare generală pentru protestul de duminică împotriva ca cetățenii să-și aleagă siguri deputanții. Această sincronizare confirmă informațiile apărute în presă că Petrenco, unul din cei mai periculoși politicieni proruși din Republica Moldova, tot el lider al organizației extremiste ANTIFA, o consiliază pe lidera PAS, Maia Sandu în perspectiva organizării protestului din 14 mai.

Astăzi bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că Petrenco a fost fost aseară prezent la o ședință la sediul PAS, fiind invitat de Maia Sandu, el având o experiență bogată în organizarea violențelor stradale, ca cele din septembrie 2015, din fața Procuraturii Generale, când împreună cu alți susținători din ANTIFA a încercat să ia cu asalt sediul instituției.

“Participanții au discutat despre motivele prezenței mici și eșuarea protestelor organizate în fiecare seară în fața Parlamentului și despre lipsa de interes a cetățenilor față de chemarea acestora de a li se alătura. Pe post de consultant principal, un fel de consilier principal de partid căzut din etajul 5, era anume liderul AntiFA, cel care a deturnat prin provocări și violență protestele neDaiștilor anul trecut. Sursa blogului ne-a zis că cea care l-a invitat a fost chiar Maya”, a  menționat bloggerul.

Bloggerul amintește că Petrenco și organizația lui, ANTIFA, a susținut formarea republicilor separatiste din Donețk și Lugansk. Totodată Luchianiuc spune că Petrenco este introdus în lista persoanelor indezirabile pe teritoriul Estoniei și este protagonistul anuarului editat de SIS-ul estonian.

You may also like

Comments are closed.

By