21.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

VIDEO // Ceremonia oficială de întâmpinare a Prințului Principatului Monaco, Albert al II-lea

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea se află în vizită oficială la Chișinău până pe 5 mai, la invitația premierului Pavel Filip. Prinţul de Monaco va avea o serie de întrevederi cu conducerea țării noastre, va vizita Universitatea de Stat din Moldova și se va întâlni cu echipa de copii a Clubului de fotbal Zimbru.

La ora 12.00 are loc ceremonia oficială de întâmpinare a Prințului Principatului Monaco, Albert al II-lea de către premierul Pavel Filip.

La ora 12.10 – Prim-ministrul Republicii Moldova va avea o întrevedere bilaterală cu Prințul de Monaco., iar la 12.30 – Întrevederea în format extins a delegaţiilor celor două state.

Ulterior, la ora 13.30 va avea loc ceremonia de semnare a două documente de cooperare bilaterală, după care va urma o conferință de presă comună a celor doi oficiali.

La ora 14.05 – Prințul Albert al II-lea de Monaco va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, iar la ora 15.50 vor depune flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Chișinău.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img