VIDEO // Ceremonia oficială de întâmpinare a Prințului Principatului Monaco, Albert al II-lea

Albert II

Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea se află în vizită oficială la Chișinău până pe 5 mai, la invitația premierului Pavel Filip. Prinţul de Monaco va avea o serie de întrevederi cu conducerea țării noastre, va vizita Universitatea de Stat din Moldova și se va întâlni cu echipa de copii a Clubului de fotbal Zimbru.

La ora 12.00 are loc ceremonia oficială de întâmpinare a Prințului Principatului Monaco, Albert al II-lea de către premierul Pavel Filip.

La ora 12.10 – Prim-ministrul Republicii Moldova va avea o întrevedere bilaterală cu Prințul de Monaco., iar la 12.30 – Întrevederea în format extins a delegaţiilor celor două state.

Ulterior, la ora 13.30 va avea loc ceremonia de semnare a două documente de cooperare bilaterală, după care va urma o conferință de presă comună a celor doi oficiali.

La ora 14.05 – Prințul Albert al II-lea de Monaco va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, iar la ora 15.50 vor depune flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Chișinău.

You may also like

Comments are closed.

By