Încă un eșec al opoziției! 5 partide sub organizarea lui Petrenco au reușit să adune doar câteva sute de oameni

Screen Shot 2017-05-14 at 12.44.27 PM

Cele 5 partide au reușit să adune doar câteva sute de oameni la protestul de astăzi, care s-a dovedit a fi un adevărat eșec pentru organizatori.

Deși vor da cel mai probabil vina pe ploaie, sau pe orice altceva, se pare că unul dintre factorii decisivi în eșecul protestatar a fost implicare în proteste a elementelor extremiste reprezentate de Grigore Petrenco, dar și a prorușilor lui Usatîi. Pe de altă parte, electoratul PAS și DA, în mare parte format din ex-peledemiști este oarecum debusolat de mesajele contradictorii venite de la Chișinău, or anterior aceiași lideri promovau cu înverșunare schimbarea sistemului electoral:

Screen Shot 2017-05-14 at 12.46.33 PM

Astefel PN, DA, PAS, PLDM și Partidul lui Grigore Petrenco CNM au demonstrat că ideea promovată de ei privind păstrarea sistemului electoral actual nu este împărtășită și de oamenii simpli. Nici membrii lor de partid nu o susțin, or potrivit datelor de la ministerul justiției, numărul membrilor de partid a celor 5 formațiuni este de sute de ori mai mare decât a celor prezenți în PMAN.

You may also like

Comments are closed.

By