GROAZĂ la bordul aeronavei Moscova-Bankok! Cel puțin 20 de persoane au fost RĂNITE după ce avionul a intrat în goluri de aer (VIDEO)

4485590

Un avion al companiei „Aeroflot”, care a decolat din Moscova și urma să ajungă în Thailanda, a aterizat de urgență pe Aeroportul din Bankok. Aeronava ar fi nimerit în goluri de aer. Mai multe persoane au fost rănite.

Potrivit unui reprezentant al Consulatului Rusiei în Thailanda, citat de TASS.ru, în timpul turbulențelor au avut de suferit circa 27 de persoane, 24 dintre care sunt cetățeni ai Federației Ruse.

Agenția rusă de presă Ria-Novosti menționează că incidentul a avut loc cu 40 de minute înainte de aterizare.

Potrivit Life.ru, s-au ales cu traumatisme, în special, pasagerii care nu aveau centurile de siguranță cuplate și cei care se aflau în picioare.

În imagini pot fi văzute persoane bandajate, bagaje și lucruri împrăștiate.

„Avionul Boeing 777 a intrat brusc într-o zonă de turbulențe de cer senin înainte de aterizare. La acel moment nu exista necesitatea cuplării centurilor de siguranță. Avionul a fost aruncat la 100-200 metri înălțime, iar în rezultat o parte dintre pasageri s-au accidentat”, a declarat o sursă din Thailanda pentru tvzvezda.ru.

Cel mai mult au avut de suferit cei care se aflau în coada avionului. La bordul aeronavei erau peste 300 de persoane.

You may also like

Comments are closed.

By