(FOTO) Finita la „raskachka”! Oamenii pleacă acasă de la protestul eșuat

Screenshot_14

Ceea ce opoziția de la Chișinău promitea să fie un protest masiv, s-a adeverit a fi o scurtă adunare a câteva sute de oameni. Aceasta deoarece la mai puțin de 2 ore de la începutul protestelor, oamenii au început să plece pe la casele lor. Aceasta chiar dacă nu a plouat, așa cum se prognoza inițial.

Organizatorilor nu le-a fost de ajutor nici extremistul Grigore Petrenco, care a participat anterior la ședința de planificare a protestului de la sediul PAS, și care și-a adus în fața Parlamentului mai mulți extremiști ruși.

După cum scrie portalul Politics.md, protestul este organizat de PAS, PLDM, PPDA, PN și partidul lui Grigore Petrenco, chiar dacă, oficial, câteva organizații neguvernamentale și-au asumat acest rol. În ultimele zile partidele politice menționate au făcut apeluri disperate pentru „mobilizare generale”.

Oamenii sunt chemați să protesteze împotriva modificării sistemului electoral, care nu convine opoziției, în timp ce toate sondajele arată că majoritatea covârșitoare – aproximativ 80% din populație susține acest proiect.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By