„Finul de Frankfurt”, luat la rost de sătenii din Climăuți // VIDEO

Screenshot_31

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr, finul mafiotului Victor Țopa, nu se bucură de prea multă încredere din partea cetățenilor. Aflat în acest week-end într-un „turneu” la nordul țării pentru a „apropia Platforma de cerințele populației”, așa cum anunța un comunicat al PPDA, Andrei Năstase a fost luat la rost și huiduit în satul Climăuți din raionul Dondușeni.

Năstase a ajuns duminică la Climăuți însoțit de un alai de adjuncți și lideri locali ai PPDA precum Alexandru Slusari, Alexandru Machedon, Chiril Moțpan și alții. Cam tot atâțea săteni, cât și reprezentanți ai PPDA au venit la întâlnire, după cum spun martorii. Însă Năstase nu i-a convins nici pe aceștia, astfel că mai mulți au plecat la scurt timp, iar alții i-au luat la răspăr pe „oaspeții de la Chișinău”, arătându-le că ei trăiesc bine-mersi la oraș, au salarii și pensii mari și se lăfăiesc în lux și vin să facă adunări.

„Au pensii, au de toate și fac adunări aici”, au comentat mai mulți localnici, criticându-i pe Năstase și membrii partidului lui pentru faptul că nu se gândesc la oameni, dar se conduc de propriile interese.

Unul din obiectivele campaniei de întâlniri ale lui Năstase cu cetățenii era „cunoaşterea obiectivă a situaţiei reale din localităţile Republicii Moldova”, după cum anunța comunicatul PPDA.  Probabil că și-a atins scopul.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By