EXCLUSIV | ÎN PAS CU MAIA: Fratele primarului din Puhoi, implicat în scheme de rachet și șantaj! BRIGADA a întors sătenii în anii 90!(VIDEO. DOC)

Screen Shot 2017-05-13 at 11.15.53 AM

Sătenii din Puhoi, Ialoveni, trec prin clipe de groază din cauza familiei primarului – Petru Frunze ales în fruntea localității din partea PLDM, acum membru al PAS. Fratele acestuia a creat o adevărată bandă de racheți care se ocupă cu estorcarea banilor din săteni. Sub diferite pretexte, de la faptul că sătenii ar pescui pe lacul din localitate sau că i-ar fi prejudiciat alte afaceri, acesta împreună cu banda creată special pentru aceste scopuri, sechestrează oameni, îi bate și îi impune să-i plătească diferite sume de bani.

Moldova24.info a intrat în posesia unor materiale din care reiese că fratele lui Petru Frunze, Sergiu Frunze nu are nici o frică de lege și aplică propriile legi în privința sătenilor – legea terorii, șantajului și a pumnului. Chiar dacă anterior Petru Frunze spunea că este hărțuit de oamenii legii pentru că a aderat la PAS, se pare că BRIGADA condusă de fratele său nu avea aceste preocupări și se simțea bine-merci în localitatea pe care și-au atribuit-o prin forță și teroare.

01 03 05scanat04

You may also like

Comments are closed.

By