Europa Liberă, Stop MINCIUNĂ! O reporteriță a anunțat „sute de mii” la protestul opoziției, unde sunt doar câteva sute. Vezi imaginile

Screenshot_4

Postul de radio Europa Liberă se face de râs. Reporterul instituției media, care dă, ori de câte ori are ocazia, lecții de deontologie și jurnalism, a umflat la maximum numărul oamenilor care s-au adunat duminică în fața Parlamentului.

„Suntem acum în direct de la protestul care are loc în fața Parlamentului. În pofida vremii de afară, zeci sau chiar sute de mii de oameni au ieșit în scuarul Parlamentulu”, a anunțat în relatarea sa reporterul Europa Liberă, Ala Ceapai.

Minciuna jurnalistului nu este susținută nici măcar de imaginile care apar în spatele ei, care demonstrează foarte limpede că mulțimea adunată numără câteva sute de oameni, nicidecum sute de mii.

Mai mult, până şi organizatorii au recunoscut, de pe scenă, că au reuşit să mobilizeze cel mult o mie de oameni.

E greu de crezut că jurnalista a fost luată de valul euforiei și că a greșit numărătoarea. E și mai greu de crezut că Ala Ceapai a vorbit cu gura ei, dar nu cu gura celor care vor să demonstreze celor din afara țării că opiziția de la Chișinău este o forță,  când, de fapt, s-a răsuflat și că a suferit un nou eșec lamentabil.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By