Descinderi în două săli cu jocuri de noroc din sectorul Râșcani (VIDEO)

Рисунок1-57

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au deconspirat două localuri, unde erau organizate jocuri de noroc cu scopul obţinerii veniturilor impunătoare de bani. Intervenţia autorizată a poliţiştilor a fost asigurată de către angajaţii Brigăzii cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, fiind desfăşurate percheziţiile respective.

Astfel, într-un local au fost surprinşi în flagrant peste 23 de jucători şi 10 persoane angajate ilegal, care prestau servicii de organizare a turneelor de poker sportiv şi contra plată. De aici, poliţiştii au depistat şi ridicat 8 mese de joc, 22 447 fise de poker, 6 televizoare, precum şi purtători electronici de stocare a informaţiilor. Taxele percepute de la jucători variau de la 100 lei până la 500 lei, precum şi comercializarea separată a fiselor la dorinţa fiecărui client la diferite preţuri.

Iar în al doilea local au fost depistaţi 10 jucători şi 3 angajaţi. Poliţiştii au ridicat 3 mese de joc, bani în sumă de 6 850 lei, obţinuţi în urma partidelor de joc, pecum şi fise de poker. Aici clienţii achitau bani în sumă de 1000 lei, pentru a participa la partidele de joc.

În localuri au fost depistate şi baruri destinate deservirii clienţilor cu băuturi alcoolice, articole din tutun şi băuturi răcoritoare, activând în lipsa actelor necesare.

Activităţile au fost sistate, iar încăperile au fost sigilate conform procedurii. Factorii de decizie din cadrul întreprinderilor riscă amenzi de la 27 000 lei la 47 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 200 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By