Cum comentează șeful statului prezența fostului său coleg de partid, Petrenco, la marșul LGBT: „Și-a dat arama pe față. Nu știam că e din…”

petrenco lBGT

Președintele Igor Dodon a ironizat pe seama fostului său coleg de partid, liderul organizației „Antifa”, Grigore Petrenco, privind participarea celui din urmă la marșul organizat de comunitatea LGBT din Moldova. Într-un răspuns pentru jurnaliști, Dodon a lăsat să se înțeleagă că Petrenco ar putea fi homosexual.

„Eu îl știu demult pe Grigore Petrenco. Bine, și-a dat arama pe față. Nu am știut că este tot din…”, a declarat Igor Dodon, zâmbind.

Reamintim că în această duminică în capitală a avut loc marșul reprezentanților minorităților sexuale, sub genericul „Fără frică”. Scopul acțiunii a fost să combată homofobia. Liderul organziației extremiste „Antifa” și a partidului „Moldova – Casa noastră”, Grigore Petrenco, la fel s-a alăturat marșului. „Să exprim solidaritatea cu toate categoriile care sunt astăzi în societatea moldovenească discriminate”, și-a motivat decizia Petrenco.

fara frica mars lgbt homosexuali

Screenshot_33

foto: Facebook (Campania socială „Fără frică”, Grigore Petrenco)

You may also like

Comments are closed.

By