ATACUL din Manchester a fost anunțat cu PATRU ORE înainte de a fi comis

000e1626-614
Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare sângerosul atac terorist comis, luni seară, în timpul unui concert susținut pe Manchester Arena. Oficial, atentatul nu fusese revendicat până marți dimineața, dar, pe mai multe conturi de Twitter – între timp blocate – au apărut postări care asociau tragedia din Manchester cu bombardamentele aliaților contra ISIS din Mosul și Raqqa, scrie evz.ro.
Potrivit Daily Mail, în două mesaje postate pe Twitter cu patru ore înainte de producerea exploziei, erau menționate, cu hashtag, temuta grupare teroristă Statul Islamic și #Manchester Arena. ”Ați uitat de amenințările noastre?  Așa arată teroarea”, a scris pe Twitter utilizatorul @owy663. Contul său a fost între timp suspendat, dar în capturile de ecran se poate vedea ora la care au fost postate mesajele, – 22.05.2017,  6.32 PM. Explozia s-a produs la ora locală 22.35 și s-a soldat cu 19 morți și aproape 60 de răniți.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter, utilizatorul Abdul Haqq scrie: „Se pare că bombele britanicilor aruncate peste copiii din Mosul și Raqqa tocmai s-au întors la #Manchester”.

Amintim că explozia s-a produs luni noaptea, în jurul orei locale 22.30, la finalul concertului susținut de cântăreața americană Ariana Grande. Cel puțin 22 de oameni au murit, iar alți în jur de 60 au fost răniți.

You may also like

Comments are closed.

By