Atacau femei în lifturi şi le deposedau de telefoane mobile // VIDEO

67

Trei indivizi cu vârstele cuprinse între 14 ani şi 17 ani, originari din raioanele Ialoveni şi Anenii-Noi, au fost reţinuţi fiind bănuiţi de comiterea jafurilor în serie, în urma cărora au avut de pătimit cel puţin trei femei.

Minorii urmăreau potenţiala victimă până în ascensor, unde era atacată şi deposedată forţat de telefonul mobil.

Primul caz a avut loc în dimineaţa zilei de 5 mai curent, într-un bloc de locuit din strada Albişoara. O tânără de 26 ani a fost atacată în ascensor şi deposedată de telefonul mobil, bani şi acte de identitate. Unul dintre atacatori i-a acoperit victimei gura, iar al doilea i-a scos bunurile din geantă.

A doua victimă de 19 ani a fost atacată tot în ascensor, în seara zilei de 7 mai curent, când se întorcea spre domiciliu, fiind deposedată de telefonul mobil în valoare de 4 250 lei. Iar în seara zilei de 15 mai curent, indivizii au recurs la aceeaşi metodă criminală, într-un bloc de locuit din strada Romană, deposedând de telefon şi un ceas de mână o tânără de 20 ani, de model “Iphone 7 Jet Black” şi ”Apple watch 38 mm” în valoare totală de peste 27 000 lei.

În toate cazurile agresorii fugeau de la locul faptei şi se dispersau în direcţii diferite. Potrivit lor, bunurile sustrase ar fi fost vândute imediat după comiterea jafurilor.

Actualmente bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu închiosare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor, care au devenit anterior victimele lor, să se adreseze la sectorul de poliţie teritorial.

You may also like

Comments are closed.

By