Accident grav produs la Hulboaca: Un pasager a ajuns la reanimare

Screenshot_20

Accidentul a avut loc în dimineata zilei de duminică, 14 mai, la intrarea în comuna Hulboaca.

Un automobil de model “Audi 100” s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, după ce a derapat de pe traseu. La volan se afla un bărbat de 34 ani, domiciliat în Capitală, şi un pasager de 21 ani, din Hulboaca.

În urma impactul a avut de pătimit ambele persoane, doar pasagerul fiind transportat de urgenţă la spital şi internat în secţia de reanimare.

Potrivit poliției, preliminar, accidentul ar fi avut loc din cauza vitezei excesive, a condiţiilor climaterice şi starea tehnică a autoturismului. În acest context, au fost iniţiate expertize autotehnice şi medico-legale pentru elucidarea ulterioară a circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

Șoferul este cercetat penal, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Dacă vinovăţia lui va fi demonstrată în instanţa de judecată, el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

Pe parcursul ultimelor 72 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a documentat şi a înregistrat 82 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale şi 14 persoane traumatizate.

You may also like

Comments are closed.

By