ACCIDENT cu 8 răniți pe aeroportul Los Angeles! Un avion de pasageri a intrat în coliziune cu o autoutilitară

plane-la-truck

Un avion de pasageri al unei companii mexicane a intrat în coliziune cu un camion utilitar pe una dintre pistele Aeroportului Internaţional Los Angeles, iar opt persoane au fost rănite, notează site-ul agenţiei Reuters, citat de Mediafax.

Şase bărbaţi şi două femei aflate la bordul autoutilitarei au fost transportaţi la un spital pentru tratarea diferitelor leziuni. Nimeni nu se află în stare gravă. Potrivit autorităţilor, răniţii au fost stabilizaţi. Nici pasagerii aeronavei, 150 de persoane, şi nici echipajul, nu au fost răniți.

Avionul Boeing 737 a suferit avarii serioase la aripa dreaptă, iar camionul utilitar s-a răsturnat pe o parte. Aeronava Aeromexico 642 aterizase la Los Angeles după o cursă din Mexico City şi se îndrepta spre o poartă de sosire.

Nu a existat nicio scurgere de combustibil, iar pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă. Cauza accidentului este în curs de investigare.

Aeroportul din Los Angeles este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite, cu aproape 700.000 de decolări şi aterizări pe an.

052017-kabc-aeromexico-passenger-img

You may also like

Comments are closed.

By