UPDATE // Percheziții la Ministerul Economiei! Patru persoane, REȚINUTE în dosarul Triboi

ministerul economiei sputnik.md

11.50 // Procurorii anticorupţie și ofițerii CNA continuă perchezitiile la Guvern, mai exact în unele birouri ale Ministerului Economiei. Este vorba despre dosarul în care este vizat viceministrul Economiei, Valeriu Triboi.

Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi a anunțat că au mai fost reținute încă două persoane în dosarul în care este vizat viceministrul Economiei. Este vorba despre unul dintre consilierii demnitarului și directorul Întreprinderii Furnizarea Energiei Electrice Nord.

UPDATE: 14.30 // Încă două persoane au fost reţinute de procurori şi ofiţerii CNA în urma percheziţiilor de astăzi. Este vorba despre unul dintre şoferii viceministrului Economiei, tot el şi angajatul agentului economic, gestionat din umbră de deminitar, dar şi directorul companiei care a dat în locaţiune FEE – Nord imobilul cumpărat de la Moldtelecom, a declarat Angela Starinschi.

În prezent, cele patru persoane sunt audiate de procurori pentru complicitate la comiterea abuzului de putere, fapt care a prejudiciat statul în proporţii deosebit de mari.

Menționăm că percheziţiile au avut loc la domiciliile celor 4 persoane, în automobilele lor, dar şi în unele birouri ale Ministerului Economiei, în sediul Guvernului.

Screenshot_4

Amintim că vineri, procurorii anticorupţie și ofițerii CNA au descins în birourile Ministerului Economiei, iar în rezultat Valeriu Triboi a fost escortat în izolatorul CNA, fiind bănuit de abuz de putere şi prejudicierea bugetului de stat în proporţii deosebit de mari.

You may also like

Comments are closed.

By