Trei persoane au suferit în urma incendiilor produse în ultimele 24 de ore

pompieri.jpg6

Două persoane au primit intoxicări, iar alta a decedat după ce incendiile au cuprins locuințele în care acestea se aflau.

Primul caz de incendiu în care a decedat o femeie în vîrstă de 92 de ani a avut loc ieri în localitatea Sălcuța, raionul Căușeni. Femeia nu a supraviețuit focului care a fost scăpat de sub control, după ce aceasta s-a încălzit pornind soba. Cadavrul persoanei a fost depistat de vecini care ulterior au alertat pompierii și poliția. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care au avut de suferit doi oameni s-a întămplat la miezul nopții în satul Sadovoe din raionul Bălți. O femeie în vîrstă de 46 de ani și feciorul acesteia în vîrstă de 19 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon, după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări. Persoanele au fost preluate de un echipaj SMURD care a reușit să le salveze viața. În urma incendiului a fost afectat acoperișul casei de locuit și bunurile materiale din interior. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale îndeamnă oamenii să respecte regulile antiincendiare și să utilizeze prudent focul. În caz de situații de risc persoanele pot apela pentru ajutor la serviciul 901.

You may also like

Comments are closed.

By