Trei persoane au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse în Capitală

0-02-05-1b6a6ad2b7f11651ed9db29f144c9fdf89decaeddd31cb9b7ded6da6579d46e1_full-1

Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au intervenit şi documentat 18 accidente rutiere soldate cu pagube materiale, precum şi au înregistrat trei accidente rutiere soldate cu trei persoane traumatizate.

Unul dintre accidente a avut loc la intersecţia străzilor Bucureşti şi Bulgară. Un bărbat în vârstă de 30 ani, originar din raionul Criuleni, care se afla la volanul unui automobil de model Dacia Logan, s-a tamponat cu un automobil de model Toyota, condus de un bărbat în vârstă de 37 ani, domiciliat în Capitală. În rezultatul impactului a avut de pătimit pasagera din al doilea automobil, în vârstă de 35 ani, care s-a ales cu traume a ţesuturilor la piciorul stâng.

Ulterior, în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la documentarea altui accident rutier produs pe srada A. Mateevici. Un locuitor al Capitalei în vârstă de 53 ani, conducând un automobil de model Renault Megane, s-a tamponat cu un biciclist în vârstă de 46 ani, domiciliat în Capitală. Ultimul s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Al treilea accident cu urmări grave a avut loc la intersecţia străzilor Ismail şi Mitropolit Varlaam, în jurul orei 21.30. Șoferul unui BMW a tamponat o femeie de 35 ani în timp ce traversa strada la trecerea de pietoni. Victima, originară din raionul Dubăsari, s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportată imediat la spital.

În toate trei cazuri au fost iniţiate investigaţii şi urmează a fi stabilite toate circumstanţele veridice în care s-au produs accidentele rutiere. În dependenţă de gravitatea leziunilor provocate victimelor şi rezultatele expertizelor de specialitate, şoferii riscă să fie cercetaţi penal cu aplicarea pedepsei sub formă de amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By