Românca rănită în atacul de la Londra A MURIT. Numărul victimelor a ajuns la 5

andreeacristea31238200-1490779729

Andreea Cristea, romanca rănită în atacul care a avut loc pe podul Westminster din Londra pe data de 22 martie, a murit, a anunțat vineri poliția britanică, citată de BBC.

Poliția Metropolitană a confirmat că tânăra a fost deconectată joi de la aparatele care o mai țineau în viață.

Familia a declarat într-un mesaj că banii primiţi prin donaţii pentru recuperarea Andreei vor fi redirecţionaţi pentru acte caritabile.

Andreea Cristea este ce-a de-a cincea victimă a atacului terorist la 22 martie, în care Khalid Masood şi-a condus intenționat maşina 4×4 în mulțime pe podul Westminster, înainte de a înjunghia mortal un polițist. Masood a fost mai apoi împușcat mortal în fața Parlamentului.

Andreea Cristea se afla în vacanță cu prietenul Andrei Burnaz care, în timpul atacului, a suferit o fractură la laba piciorului, iar Andreea a căzut în râul Tamisa, de unde a fost salvată în stare de inconştienţă. Ea a fost operată pe creier, din cauza apariţiei unui cheag de sânge. La fel, plămânii ei au fost plini de apă, avea traumatisme şi leziuni provocate de căderea de la înălţime şi impactul cu apa rece.

img_2428321_thumbs_600x440_multue

61876103

momentul-salvarii-tinerei-andreea-cristea-din-apele-tamisei-dupa-cumplitul-atac-terorist-din-londra-foto-daily-mail-c-jamie-lorriman_1228595

romanii-raniti-in-atentatul-terorist-de-la-londra-sunt-din-constanta-andreea-cristea-a-fost-aruncata-in-tamisa-dupa-ce-a-fost-lovita-cu-masina-foto-video-154072

You may also like

Comments are closed.

By