Reținuți în flagrant! Membrii unei grupări criminale, încătușați (VIDEO)

Рисунок1-21

Membrii unei grupări criminale specializată în circulaţia ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit mari au fost capturaţi de procurori şi poliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, precum şi cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger” a IGP.

Monitorizarea şi documentarea figuranţilor a durat aproximativ o lună de zile, perioadă în care forţele de ordine au acumulat probe suficiente ce ar demonstra ulterior vinovăţia acestora.

Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârstele curpinse între 20 ani şi 24 ani, fiind reţinuţi în flagrant delict şi încătuşaţi, întrucât au opus rezistenţă fizică şi au încercat să fugă în direcţii diferite.

În urma percheziţiilor corporale şi la domiciliile lor, poliţiştii au depistat şi ridicat mai multe tipuri de droguri, pastile cu efect psihotrop, cântare de dimensiuni mici, pachete speciale de ambalare a drogurilor, bani marcaţi transmişi anterior sub controlul poliţiştilor, precm şi telefoane mobile utilizate în scopuri criminale.

Probele delicte depistate au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, iar bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Totodată sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii pentru a identifica eventualii complici în acest caz.

Conform legislaţiei penale în vigoare membrii grupării criminale riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By