Partidul Democrat condamnă tentativa de asasinat la adresa liderului formațiunii, Vlad Plahotniuc

pd

Partidul Democrat din Moldova a emis un comunicat de presă în care se menționează că formațiunea a luat act de informațiile furnizate de instituțiile de drept din Republica Moldova și Ucraina, în privința unei tentative de asasinat la adresa președintelui partidului, Vlad Plahotniuc.

Totodată, PD condamnă acțiunile criminale ale grupării care a pus la cale omorul omului de afaceri.

„Condamnăm cu fermitate acest act criminal și așteptăm ca instituțiile de drept să-și facă în continuare datoria cu profesionalism și să-i depisteze pe toți cei implicați, inclusiv pe cei care au comandat asasinatul.

La această etapă ne vom abține de la a comenta speculațiile în privința scopului celor care au pus la cale acest atentat. Urmărim însă cu multă atenție comunicările oficiale ale autorităților din cele doua țări și evoluția investigației în acest caz”, se spune în comunicatul PD.

Amintim că astăzi, au fost făcute publice informații și imagini video despre omorul la comandă a liderului PD, Vlad Plahotniuc. Asasinatul urma să aibă loc în aceste zile. Comanditarii ar fi doi moldoveni, unul dintre care locuiește în Federația Rusă.

You may also like

Comments are closed.

By