O tânără de 20 de ani din Capitală, prinsă cu drogurile în buzunar

Screenshot_1

O tânără în vârstă de 20 ani din Capitală a fost reţinută în stradă de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă. Potrivit oamenilor legii, tânăra se deplasa pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani, având un comportament suspect.

Această ar fi încercat să se eschiveze într-o direcţie necunoscută, însă a fost stopată şi escortată la Inspectorat. Asupra ei, polițiștii au găsit câteva pacheţele cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, despre care n-a putut oferi explicaţii.

În dependenţă de rezultatele expertizei chimice, suspecta riscă să fie cercetată penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi etnobotanicelor, cu aplicarea amenzii în mărime de la 8 000 lei la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore sau închisoare de pînă la 1 an.

Un alt individ în vârstă de 22 ani a fost încătuşat pe stradela Calaraşi din sectorul Buiucani, după ce i-a furat geanta unei femei de 30 ani. Acesta a încercat să se ascundă cu bunurile furate, însă a fost reţinut pe urme fierbinţi de un echipaj al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

El a fost condus la Inspectorat pentru audieri, iar victimei i-a fost returnată geanta cu bunurile materiale. Conform legislaţiei în vigoare făptaşul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By