3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Marea Britanie // O tânără a fost împușcată și patru suspecți, arestați

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O tânără a fost împușcată de poliție și patru persoane au fost arestate în cadrul unei operațiuni antiteroriste care s-a desfășurat în nord-vestul Londrei și în Kent, relatează BBC News. Toate persoanele arestate sunt suspectate de organizarea, pregătirea şi instigarea la acţiuni teroriste în Marea Britanie.

Femeia împuşcată în timpul operaţiuni este considerată suspectă şi este internată în stare gravă, dar stabilă într-un spital din Londra. Ea va râmâne sub paza poliţiei la spital.

În același timp, autorităţile au arestat alţi doi bărbaţi în vârstă de 16 şi 20 de ani, precum şi o femeie de 20 de ani în urma operaţiunii din nord-vestul capitalei britanice. Între timp, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost arestată în Kent, notează Libertatea.

Operaţiunea a avut loc joi seara, la câteva ore după ce autoritățile britanice au arestat un suspect înarmat cu cuțite în apropiere de Downing Street, reședința premierului britanic. Reprezentanții Scotland Yard au precizat că operațiunile nu au legătură între ele.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img