8 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

În camionul care a lovit un grup de pietoni în Stockholm a fost găsit un explozibil nedetonat

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Poliţia din Suedia a arestat două persoane după ce un camion a lovit un grup de pietoni dintr-o zonă circulată din centrul oraşului Stockholm şi s-a oprit într-un magazin. Unul dintre cei doi bărbaţi arestaţi vineri este suspectat a fi şoferul autovehicului.

Presupusul şofer a fost reţinut într-o suburbie din nordul capitalei suedeze. Bărbatul în vârstă de 39 de ani este din Uzbekistan și şi-a exprimat susţinerea faţă de reţeaua teroristă SI pe reţelele de socializare.

stockholm.jpgtruck

Mai multe surse ale poliţiei suedeze, citate de CNN, informează că un bagaj ce conţinea material explozibil nedetonat a fost găsit în interiorul camionului folosit în atacul de vineri. Potrivit unei televiziuni suedeze, materialul explozibil nu a fost detonat corespunzător. Atacatorul prezenta aparent arsuri care ar fi fost cauzate de bomba artizanală.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei suedeze, Mats Eriksson, a declarat însă că nu deţine informaţii despre posibile materiale explozibile găsite în camionul cu care atacul de vineri a fost efectuat, citează Mediafax.

În urma atacului patru persoane au decedat, iar alte 15 au fost rănite, nouă dintre acestea sunt grav rănite, inclusiv un minor.

Screenshot_1

s2

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img