FLASH // Liliana Palihovici și-a depus mandatul

palihovici parlament md

Vicepreşedintele Parlamentului și vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici și-a depus mandatul de deputat. Anunțul a fost făcut de la tribuna Parlamentului cu puțin timp în urmă.

„În toată această perioadă am înțeles că politica nu are principii, despre valori nici nu mai vorbesc. Are doar interese înguste… Nu este nimic mai josnic și imoral să creezi senzația că ești de treabă. Voi încerca să fiu utilă familiei, prietenilor… Îmi încetez activitatea parlamentară, îmi depun mandatul… Regret că PLDM, în primii 2 ani, nu a reușit să-și îndeplinească o bună parte din angajamente, datorită traseismelor și trădărilor… Schimb pagina și încep o nouă filă în viața mea”, a declarat Palihovici.

„Sunt surprins. Nu știam de gestul ce urma să-l facă doamna Palihovici, dar aduc aprecieri și mulțumiri. A avut misiuni complicate pe care le-a trecut cu succes”, a spus președintele Parlamentului, Andrian Candu.

„Fracțiunea parlamentară a PLDM devine numeric mai mică. În numele colegilor, vreau să-i aduc mulțumiri pentru prestația în calitate de deputat și vicepreședinte a Parlamentului”, a conchis preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu.

You may also like

Comments are closed.

By