Ex-liderul organizației Botanica a Partidului DA critică dur formațiunea și vorbește despre șantaj și interceptări!

DA Nastase

Sergiu Cibotăreanu, unul dintre foștii lideri ai Organizației Teritorial al Partidului DA, critică dur partidul condus de Andrei Năstase finul oligarhului Victor Țopa.

Într-o postare pe facebook, expreședintele OT Botanica Sergiu Cibotareanu vorbește despre trădare, șantaj și despre ransformarea DA în partidul prostituatelor politice.

În mesaj Cibotareanu o critică dur în special pe Arina Spătaru, președinte OT Bălți al Platformei DA, femeia despre care trustul Jurnal.md scria recent că ar fi fost hărțuită de polițiști să dea explicații despre activitatea partidului DA. Potrivit Politics.md, Cibotareanu susține că întâlnirea cu polițiștii a avut loc după ce Spătaru a înregistrat pe ascuns convorbirile telefonice purtate cu colegii ei din partid.

„Arina Spătarul, președinte OT Bălți al Platformei DA atât de activă că a ajuns să dea explicații la polițiști despre activitatea sa în partid, ca de exemplu: pentru ce să înregistrează convorbirile telefonice când discută cu colegii, cum să mintă în față și pune vina pe alții, etc… multe este de scris. Și toate acestea reprezintă necesitatea existenței unei platforme mincinoșilor sub acoperitele cuvântul DA !”, a scris Cibotareanu.

În continuare Sergiu Cibotareanu este și mai dur, generalizând și numând DA – partidul prostituatelor politice.

„Arina, tu cum ai crezut după ce ai trădat mizerabil pe colegii săi care aveau încredere în tine, și apoi puneai vina pe toți inclusiv pe poliție, acum vei scrie hârtiuțe cu explicații. Ai devenit șantajabilă. Va-ți transformat în partidul prostituatelor politice și nu strigați că Plahotniuc este de vină sau alții. Mai uitați-vă în oglindă uneori”, este opinia lui Cibotareanu, unul din cei care mărșăluia în primele linii la protestele Partidului DA.

Mesajul lui Sergiu Cibotareanu nu mai poate fi găsit pe facebook, el a fost șters la scurt timp după publicare, însă internauții au reușit să facă copie la mesaj.

Screen Shot 2017-04-19 at 8.41.11 AM Screen Shot 2017-04-19 at 8.47.07 AM Screen Shot 2017-04-19 at 8.47.16 AM Screen Shot 2017-04-19 at 8.47.26 AM

 

You may also like

Comments are closed.

By