De 7 aprilie oamenii își aduc aminte nu doar de torționari, dar și de „mercenarul” Năstase care atunci îl servea pe Roșca, dar azi scrie pe Facebook să nu „răscolim trecutul”

vasile nastase

Data de 7 aprilie a fost și va rămâne o pată neagră în istoria țării noastre. Și, cum adesea se întâmplă, unii activiști politici nu ezită să iasă în evidență și să profite de această tragedie pentru a-și face imagine.

Este și cazul lui Vasile Năstase, fratele liderului PPDA, Andrei Năstase, care a scris pe pagina sa de facebook despre necesitatea de „a răscoli viitorul, apoi trecutul”. Internauți nu au ezitat mult și i-au adus aminte lui Năstase de trecutul său „glorios” când în 2009 critica opoziția și „cânta difirambe”  Partidului Comuniștilor și Partidului Popular Creștin-Democrat.

Screen-Shot-2017-04-07-at-15_31_13

„În ajunul alegerilor din 5 aprilie 2009 ăștia de la eutv, în frunte cu vasile năstase cântau difirambe lui roșca și turnau zoi în opoziție. Citiți și voi rapoartele organizațiilor cu care acum se pupă în gingii.

Și dacă nu mă credeți că acest năstase este un ipocrit vedeți ce spunea anul trecut despre cât timp a lucrat la eutv”, scrie în această privință bloggerul Eugen Luchianiuc pe pagina sa de facebook.

Acesta mai aduce aminte cum a ajuns Vasile Năstase la conducerea postului EuTV cu ajutorul PCRM, aflat pe atunci la guvernare, dar și la conducerea Consiliului Municipal Chișinău, în subordinea căruia se afla postul. Numirea lui Năstase nu se lăsase fără scandal, acesta devenind și eroul unui filmuleț viral în care bruschează și înjură o jurnalistă.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By