Curtea de Apel Chișinău a dat undă verde pentru referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă

ceban ion primarie privesc

Curtea de Apel Chișinău a admis cererea PSRM privind organizarea referendumului pentru demiterea primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi.

După pronunțarea hotărârii, socialiștii au anunțat că vor începe în scurt timp colectarea semnăturilor pentru revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcție.

„În cel mai scurt timp vom începe campania de colectare a semnăturilor pentru referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă. Suntem siguri că vom fi susținuți de majoritatea absolută a chișinăuienilor. Oamenii vor să scape de acest individ incompetent și iresponsabil. Chirtoacă, pregătește și a doua ureche. Mâna Chișinăului vine la tine. Eu sunt convins că Dorin Chirtoacă va fi demis prin referendum. Asta dacă între timp nu va fi și el arestat de CNA, pentru că există o mie de motive ca CNA să-i treacă pragul. Azi încă nu este o zi neagră pentru PL, azi e încă o dungă albă comparativ cu cei îi așteaptă, dacă justiția își va face datoria”, a scris socialistul Ion Ceban pe Facebook.

Pentru demisia primarului, socialiștii au nevoie de peste 60 de mii de semnături.

foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By