Bănuit că ar fi furat din gospodăria unei femei din Capitală // VIDEO

hgdfg

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 36 ani, anterior condamnat pentru infracţiuni patrimoniale, este cercetat penal de către poliţiştii sectorului Centru ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de furt din gospodăria unei femei.

Potrivit victimei, bărbatul ar fi pătruns în debaraua casei în noaptea spre 10 februarie curent, de unde a sustras un aparat de spălat cu presiune Karcher, în valoare de 5 000 ei, precum şi alte bunuri materiale depozitate în valoare de peste 3 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigaţii şi urmărire penală poliţiştii au acumulat probe, care ar demonstra complicitatea acestuia în acest caz. În cadrul percheziţiilor la domiciliul bărbatului, forţele de ordine au depistat lucrurile furate, precum şi ale bunuri a căror provenienţă n-a putut-o demonstra. Toate probele delicte au fost ridicate, iar bănuitul a fost escortat la Inspectorat pentru audieri.

Conform informaţiilor preliminare constatate, individul ar mai fi fost implicat şi în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul Capitalei.

În acest context a fost iniţiată pentru furt , iar bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By