12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Au fost prinse persoanele care au atacat și jefuit un microbuz ce transporta colete în Italia (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Patru locuitori ai capitalei au fost reținuți în această dimineață. Ei sunt bănuiţi că ar fi atacat un microbuz ce transporta colete din Italia.

Incidentul a avut loc în data de 5 aprilie curent, în satul Buţeni, raionul Hânceşti. Suspecții, cu cagule pe cap, au atacat şoferul microbuzului care tocmai oprise pentru a prelua de la o femeie un colet ce urma să fie transmis în Italia.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima a fost ameninţată cu un obiect asemănător cu un pistol, fiind impus să predea transportul, bunurile şi mijloacele băneşti pe care le avea, după care bănuiţii s-au deplasat într-o direcţie necunoscută, iar câteva ore mai tîrziu, oamenii legii au găsit vehiculul, abandonat în preajma unui câmp agricol din raionul Ialoveni.

Bănuiţii au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. Aceştia au vârstele cuprinse între 20-23 de ani, trei dintre ei fiind studenţi ai facultăţii de drept la o universitate din capitală.

În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile bănuiţilor au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi mijloace băneşti, provenienţa cărora se presupune a fi din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor.

Dacă le vor fi dovedită vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare până la 10 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img