Violeta Ivanov și echipa PSDM, aderă la Partidul Democrat

lupu ivanov

Cei 14 foști comuniști, care au anunțat anul trecut că pleacă din PCRM, au aderat astăzi la fracțiunea Partidului Democrat. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unui briefing de presă de către liderul fracțiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu și deputatul Violeta Ivanov.

„În cadrul ședinței fracțiunii de astăzi a fost luată, în unanimitate, decizia de a accepta decizia colegilor din Platforma Social Democrată de aderare a 14 deputați la fracțiunea PDM. Vreau să salut această decizie care nu a fost deloc ușoară, dar foarte responsabilă. Vreau să le mulțumesc pentru acest pas care va duce la consolidarea majorității parlamentare, stabilității parlamentare, sprijinul pentru Guvern și modernizarea europeană a țării. Cu mulți dintre colegi ne cunoaștem de ani buni, sunt absolut sigur că în această nouă formulă vom avea o colaborare de echipă eficientă.”, a declarat Marian Lupu.

Violeta Ivanov a amintit despre votul de susținere acordat Guvernului Filip acum un an, menționând că Executivul a demonstrat că este capabil să asigure stabilitatea, inclusiv în sistemul bancar, să facă ordine la Vamă, Fisc, să deblocheze parteneriatul cu instituțiile financiare internaționale…

„A venit timpul să avansăm și contribuim la dezvoltarea RM… Sperăm că acest consens parlamentar va contribui la intensificarea eforturilor pentru promovarea intereselor naționale ale RM și a întregului popor”, a subliniat Violeta Ivanov.

La final, democratul Marian Lupu a menționat că „de astăzi, fracțiunea PD este într-o componență numerică de 34 de deputați, devenind cea mai numeroasă ca și grup politic în cadrul Legislativului din RM”.

You may also like

Comments are closed.

By