UPDATE // Atac lângă Parlamentul din Londra! Trei persoane au fost ucise, iar alte 20 – rănite (FOTO/VIDEO)

44

Două persoane, un civil și un polițist, au murit în urma unui atac terorist care a avut loc astăzi în apropiere de sediul Parlamentului britanic. La fel au fost rănite numeroase persoane, circa 12, unele având răni foarte grave.

UPDATE: 20.30 // Cel puţin trei persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite în incidentele teroriste produse astăzi, relatează Sky News. Printre răniți se numără trei liceeni francezi.

„Bilanţul actual este de patru morţi, unul dintre ei fiind atacatorul. Sunt şi 20 de răniţi”, a declarat BJ Harrington, un reprezentant al Scotland Yard.

_95271210_ambulance_from_above_bbc

_95275107_man_stretcher_non_blur_ap

În jurul orei locale 14:40, un autoturism marca Hyunday, de culoare gri, a intrat în zona rezervată pietonilor de pe Podul Westminster și i-a lovit pe trecătorii care i-au ieșit în cale.
Mașina a circulat pe trotuar până în apropierea uneia dintre intrările în sediul Parlamentului, unde s-a izbit de un gard.

Șoferul a coborât de la volan și s-a îndreptat în fugă spre intrarea în sediul Legislativului. Polițiștii care păzeau incinta l-au oprit, moment în care bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre oamenii legii. Martorii au declarat că atacatorul a fost împușcat în timp ce se pregătea să atace cu cuțitul încă un polițist, notează Agerpres.

Poliția Metropolitană tratează incidentul de la Londra drept un atac terorist.

Potrivit Daily Mail, doi atacatori au fost implicaţi în incidentele de tip terorist.

5 6 7 8

Screenshot_18

Screenshot_19

You may also like

Comments are closed.

By