Reținuți pe o stradă din Capitală pentru trafic de droguri // VIDEO

Screenshot_18

Procurorii şi ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica de comun cu angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi cu suportul BPDS “Fulger” a IGP au anihilat o grupare criminală specializată în comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală în proporţii deosebit de mari pe teritoriul Capitalei.

Reţinerea suspecţilor a avut loc pe o stradă din Capitală, în timpul efectuării achiziţiilor de control. Aceștia au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Botanica pentru audieri. Membrii grupării criminale s-au dovedit a fi în număr de patru bărbaţi, cu vârstele curpinse între 22 ani şi 33 ani, originari dintr-o localitate a raionului Ungheni.

Totodată au fost demarate percheziţii autorizate la domiciliile acestora, de unde s-au ridicat cantităţi impunătoare de droguri vegetale, uscate şi fărămiţate în mai multe sacoşe, mijloace financiare precum şi telefoane mobile folosite în scopuri criminale. Conform primelor informaţii grupul criminal intenţiona să realizeze toate cantităţile de droguri depistate de poliţişti. Masa vegetală a fost transportată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Toti patru bărbaţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By