Prinși cu „iarba” în congelator! O femeie și cinci bărbați, încătuşaţi de poliţişti şi procurori // VIDEO

Screenshot_8

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, procurori şi angajaţi ai Departamentului Instituţiilor Penitenciare au deconspirat activitatea criminală a unui grup de persoane, care se specializau în comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală în proporţii mari.

Aceştia s-au dovedit a fi o femeie de 35 ani şi cinci bărbaţi cu vârstele de cuprinse între 27 ani şi 53 ani, domiciliaţi în Capitală.

În urma percheziţiilor corporale au fost depistate şi ridicate pacheţele din polietilenă cu substanţe vegetale specifice cânepei. Totodată au fost ridicate sacoşe sigilate cu droguri de la domiciliile acestora, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare obţinute în urmă vînzărilor de droguri, precum şi bancnote marcate transmise anterior în cadrul achiziţiilor de control.

Gruparea criminală urma să obţină sume impunătoare de bani, în cazul în care reuşea să comercializeze cantitătile de droguri, ridicate şi sigilate de poliţişti. Toţi membrii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor.

Bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By