Prim-ministrul Pavel Filip va efectua o vizită de lucru în România

foto-_j0a5932

Prim-ministrul Pavel Filip a avut vineri o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, în contextul vizitei sale de lucru în România, care va avea loc pe 23 martie, la Piatra Neamţ.

Cei doi oficiali au reiterat subiectele de interes comun care vor fi incluse pe agenda bilaterală, printre care: proiectele din domeniul economic, energetic, social, al educaţiei, finanţelor, justiţiei şi al afacerilor interne. O atenţie aparte va fi acordată subiectului de interconectare energetică dintre cele două state.

La fel, prim-ministrul l-a informat pe diplomatul român despre agenda de reforme a Guvernului şi domeniile de conlucrare dintre cele două ţări în acest sens. Totodată, Pavel Filip a subliniat că la Chişinău există toată deschiderea şi determinarea de a schimba lucrurile, astfel ca parcursul european al ţării să devină ireversibil.

La rândul său, Ambasadorul României la Chişinău a reconfirmat disponibilitatea ţării sale de a susţine parcursul european al țării noastre.

You may also like

Comments are closed.

By