Plahotniuc a cumpărat și judecătorii din Olanda? O instanță din Amsterdam a decis ca Țopii l-au acuzat nejustificat pe Plahotniuc că le-ar fi luat acțiunile

plahotniuc.jpg8

O Judecătorie din Amsterdam a emis două decizii prin care respinge acuzațiile formulate de interlopii Țopa în legătură cu așa-zisul „atac raider” de la Victoriabank, ca fiind neîntemeiate și lipsite de probe. Despre aceasta a scris pe Facebook liderul PD, Vlad Plahotniuc.

Potrivit lui, instanța a mai scos la iveală o minciună de-a celor doi fugari, iar informațiile potrivit cărora el însuși, dar și colegii săi din Partidul Democrat i-ar fi deposedat pe Victor și Viorel Țopa de acțiunile Victoriabank s-au dovedit a fi doar zvonuri.

VLAD PLAHOTNIUC: Timp de mulți ani, în spațiul public s-au vehiculat informații false prin care interlopii Țopa spuneau că ar fi fost deposedați de acțiunile Victoriabank. M-au acuzat pe mine, au ajuns să-l acuze și pe Președintele Parlamentului, pe colegi din PD, au ajuns până la a merge în Olanda și a ne da în judecată.

Spuneam cândva, într-un interviu, că las timpul să-și facă treaba și adevărul să iasă la lumină. A venit timpul și două decizii ale unei Judecătorii din Amsterdam au confirmat că acuzațiile formulate de Țopa în legătură cu așa-zisul „atac raider” de la Victoriabank, sunt neîntemeiate și lipsite de probe.

Mai întâi, o instanță din Olanda a decis să nu le accepte acționarea mea și a unor colegi din PDM în judecată, ca pârâți, apoi a judecat pe fond cauza și pretențiile formulate de Țopi împotriva companiei OTIV Prime Holding. Chiar zilele trecute, pe 8 martie, a fost pronunțată a doua decizie a judecătorilor, care spune clar că acuzațiile lor sunt nejustificate și lipsite de probe! Mai exact, au pierdut procesul pe care chiar ei l-au intentat în plină campanie electorală la alegerile din 2014. Marele mit al modului în care ei ar fi fost „victime” ale unui “atac raider” la Victoriabank a căzut și, odată cu el, și alte minciuni.

Timpul va lămuri și alte acuzații false promovate chiar și în prezent în spațiul public”, a scris Plahotniuc pe pagina de socializare.

Mai jos, decizia instanței din Olanda:

You may also like

Comments are closed.

By