Percheziții în câteva gospodării din Lipcani: Au fost ridicate băuturi alcoolice și sume mari de bani

Screenshot_4

Acționând în baza unei informații operative, polițiștii de frontieră au desfășurat mai multe percheziții domiciliare, de unde au fost ridicate băuturi alcoolice și sume mari de bani.

Astfel, ofițerilor de investigații ai Direcției regionale NORD, deținând informații asupra unui grup de persoane care transporta ilegal produse alcoolice peste frontiera de stat, din R.Moldova în Ucraina, încălcând legislația vamală, le-a fost autorizată efectuarea perchezițiilor la domiciliile unor locuitori ai or. Lipcani. Descinderile au avut loc în data de 1 martie.

În una din gospodăriile percheziționate, polițiștii de frontieră au reținut 18 litri de spirt etilic, 5 litri de vodcă, mai multe butelii goale cu miros specific de alcool, 95 mii lei si 420 euro, sume care există bănuială rezonabilă că ar fi proviniți din activitate ilicită.

În prezent, bunurile și banii sunt depozitate în camera corpurilor delicte, iar angajații Poliției de Frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii întregii arii infracționale.

Screenshot_3

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

You may also like

Comments are closed.

By