O nouă înregistrare a discuțiilor liderilor DA a fost publicată pe internet. Autorul vrea ca lumea să știe despre situația din partid

Da cozer nastase, vovc, plingau

Scandalul din interiorul partidului ˝Demnitate și Adevăr˝ capătă o nouă amploare. Aceasta după ce pe internet a fost publicată o nouă înregistrare a discuției telefonice dintre liderii formațiunii care a fost făcută de unul dintre interlocutori. Liderii locali ai PPDA, surprinși în discuție sunt nemulțumiți și revoltați de haosul din partid.

În noua înregistrare este surprins din nou, liderul organizației teritoriale din Ialoveni, Aurel Pisica. Acesta se plânge unui alt membru al formațiunii de faptul că cineva a făcut publică discuția dintre vice-președintelei PPDA, Chiril Moțpan și alt membru din Ialoveni, unde cei doi îl atatcă pe Pisica. În  discuție, Aurel Pisica este forate revoltat, emoționat și menționează din nou haosul din partid.

Reamintim că anterior în presă a mai fost publicată o înregistrare în care Pisica îl acuza pe liderul DA, Andrei Năstase, și pe vice-președintele formațiunii, Chiril Moțpan, de faptul că aceștia au creat haos în partid.

Interlocutorii erau revoltați de faptul că liderii partidului se implică în activitatea filialei din Ialoveni.

Discuția a fost înregistrată de unul dintre interlocutori care a dorit ca cetățenii să afle despre situația creată în Partidul ˝Platforma Demnitate și Adevăr˝.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By