Khalid Masood este autorul atacului de la Westminster. Bilanţul morților a ajuns la cinci

7

Bilanţul atacului terorist de la Londra a ajuns la cinci morţi, incluzându-l pe atacator. Ultima persoană care a decedat este un bărbat în vârstă de 75 de ani care era internat în spital în stare gravă, relatează agenţia de ştiri Reuters.

Trei alte persoane au fost ucise de atacator în cursul atentatului – agentul de poliţie Keith Palmer, în vârstă de 48 de ani, Kurt Cochran, un turist în vârstă de 54 de ani din SUA, şi Aysha Frade, o profesoară de 43 de ani din Spania. Alte cel puţin 30 de persoane au fost rănite în atacul revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic, inclusiv doi cetăţeni români.

THU_LONDON_PKG_230317

Khalid Masood, autorul atacului, a fost împuşcat mortal de forţele de ordine după ce a lovit intenţionat cu un vehicul zeci de persoane pe Podul Westminster din Londra, iar apoi l-a înjunghiat mortal pe agentul de poliţie Keith Palmer.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat joi atacul care a avut loc miercuri în apropierea clădirii Parlamentului britanic din Londra, potrivit agenţiei de ştiri Amaq, citează Mediafax.

You may also like

Comments are closed.

By