HARVARD-ul a “dezînvățat-o” să gândească // Maia de Risipeni îi crede incapabili pe deputații din raioane

maia sandu55

Maia Sandu gafează lamentabil în continuare. Aceasta i-a umilit pe toți deputații din Raioanele Republicii Moldova declarându-i incapabili să-și ducă mandatul și să ia parte la actul legislativ.

 

Mai presus cu două capuri (crede ea), probabil pentru că a învățat la Harvard, Sandu a declarat următoarele: ”Deputatul ales într-un raion nu va putea face nimic de unul singur fără a fi în echipă cu alți deputați. Un singur deputat înseamnă un singur vot. Cine va mări pensiile – deputatul de Bălți sau cel de Hâncești?”

Prin această declarație Prințesa politicii de pe Bâc, originară din Risipeni, încearcă să ne convingă de ce deputații veniți din raioane sunt mai slabi decât cei conduși de ea (pe care nu-i are, deocamdată) și de ce ei ar fi incapabili să decidă ceva fără bagheta magică pe care i-a dat-o Filat atunci când a adus-o din SUA (de unde nimeni nu a mai dorit să-i prelungească contractul), a făcut-o ministru al DEZÎNVĂȚĂMÂNTULUI (expresia a DEZÎNVĂȚA ÎI APARȚINE, vezi spotul de felicitare a profesorilor), iar ulterior a primit-o în partid.

Se pare că Harvad-ul i-a ridicat doar nasul Maiei, nu și unele calități, or să susții că deputații din raioane nu vor face față fără de partid (se referea cu siguranță la PAS) este o insultă gravă, inclusiv pentru actualii deputați care vin din raioane și pe care ea îi consideră doar simpli votanți a proiectelor de partid, mîini ridicate…

Și asta o susține Prințesa care a fost coleg de partid cu Ion Butmalai… maia sandu55

You may also like

Comments are closed.

By