Doi tineri cercetați penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat

Screenshot_7

Doi tineri sunt documentați de Poliția de Frontieră pentru că au încălcat frontiera de stat și au trecut clandestin din Ucraina în R. Moldova.

În primul caz este vorba despre un cetățean moldovean, în vârstă de 29 de ani, reținut în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră ”Tudora-1”, la data de 20 martie. Tânărul a încercat să intre legal în țară, prin punctul de trecere ”Palanca”, cu un lot de bunuri pentru care nu deținea actele necesare. Fiindcă nu i-a fost permisă trecerea mărfii peste frontiera de stat, el a decis să intre fraudulos pe un alt drum, nu departe de punctul de trecere. Bărbatul a fost reținut la scurt timp, iar bunurile au fost transmise Serviciului Vamal pentru cercetări și stabilirea valorii acesteia.

Screenshot_8

Screenshot_10

Screenshot_9

Cel de-al doilea tânăr a fost depistat de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră ”Tocuz”, la doar 200 metri de linia de frontieră. Cazul a avut loc ieri, 21 martie. Persoana reținută s-a dovedit a fi un cetățean ucrainean în vârstă de 23 de ani. Acesta și-a justificat ilegalitatea comisă prin faptul că își pierduse actele de identitate și călătorie, motiv pentru care a încercta să treacă ilegal. Tânărul este reținut pentru 72 de ore.

Screenshot_11

Screenshot_12

You may also like

Comments are closed.

By