Doi italieni au murit și alți trei români au fost răniți în urma prăbuşirii unui pod pe o autostradă din Italia

Crollo-cavalcavia-autostrada-A14-Camerano-Ancona-1

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urmă prăbuşirii unui pod pe o autostradă din centru-estul Italiei. Incidentul a avut loc astăzi, după-amiază, pe Autostrada A14, în zona Camerano (Ancona), pe segmentul Loreto-Ancona Sud.

Cele două persoane decedate sunt doi cetăţeni italieni – Emidio D., în vârstă de 60 de ani, şi soţia sa, Antonella V., în vârstă de 54 de ani. Ei se aflau într-un autoturism marca Nissan Qashqai și au fost striviți de pod în momentul prăbuşirii.

ponte-crollato-autostrada-ancona-4

ponte-crollato-autostrada-ancona-1

Crollo-cavalcavia-autostrada-A14-Camerano-Ancona-6

Persoanele rănite sunt trei muncitori români, în vârstă de 56, 47 şi 46 de ani, care erau angajaţi ai companiei Delabech. Doi dintre ei au căzut de la înălţimea de cinci-şase metri și au fost transportaţi cu elicoptere-ambulanţă la Spitalul Torrette din Ancona. Al treilea s-a ales cu răni uşoare, fiind internat într-un spital din Osimo.

cavalcavia a14

151426873-d85c8bf8-123d-4be2-b976-a442345439a8

Potrivit primarului din Castelfidardo, în momentul accidentului angajaţii unei firme de construcţii efectuau lucrări la pod. Acesta a mai declarat că lucrările se desfășurau necorespunzător.

„Muncitorii încercau să înalţe nivelul podului cu cricuri hidraulice, iar structura a cedat: este evident că ceva s-a desfăşurat greşit. Este de neconceput să fie efectuate lucrări de acest gen fără închiderea Autostrăzii A14″, a declarat Roberto Ascani, primarul localităţii Castelfidardo (provincia Ancona, regiunea Marche).

You may also like

Comments are closed.

By