13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Dacă îl cunoşti, sună imediat la Poliţie

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Bărbatul din imagine este căutat de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru că ar fi comis un furt din buzunar în timp ce se deplasa cu maxi taxi de pe ruta 185. Conform datelor prezentate de către victimă, care s-a dovedit a fi o tânăra în vârstă de 24 ani, individul i-ar fi sustras din geantă portmoneul cu bani în sumă de 200 lei, 45 euro şi actele personale. Potrivit ei, incidentul ar fi avut loc în ziua de 3 martie curent, însă la fotografiat a doua zi în aceeaşi rută, memorizând comportamentul lui dubios şi aspectul exterior în ziua furtului. Iar în momentul când victima l-ar fi întrebat de portmoneu, bărbatul imediat a coborât din transport şi a dispărut într-o direcţie necunoscută.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru pungăşie, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni de urmărire penală şi de invetsigaţii. Cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numerele de telefon: 0 791 92 564 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea este garantată.

Dacă vinovăţia va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img