AUDIO // Discuție cu limbaj necenzurat între lideri ai Platformei DA: Nu e partidul lui Andrei și a lui Moțpan, și-a făcut statutul cum îi place lui s..a!

da3

Un nou scandal zguduie Partidul Platforma ˝Demnitate și Adevăr˝. Liderul organizației teritoriale din Ialoveni a formațiunii Aurel Pisică, este protagonistul unei interceptări telefonice în care discută cu un coleg de-al său despre haosul creat în partid de către Andrei Năstase și Chiril Moțpan. Cei doi se arată revoltați de faptul că Năstase înlocuiește oamenii fideli formațiunii care au stat la baza creării acesteia cu corupți din PLDM.

Cei doi se indignează de starea în care a ajuns formațiunea și de modul în care aceasta este condusă. ˝Acesta nu-i partid, dar… o adunătură din lingăi˝, a declarat unul dintre interlocutori.

Pe lângă acestea, Pisica și colegul său s-au înțeles în cadrul discuției că vor aduna semnături și acte de la membrii din regiuni și vor merge la oficiul central și i le vor ˝pune pe masă˝ lui Andrei Năstase, insinuând că ar putea părăsi formațiunea.

Atenție, discuția conține limbaj licențios!

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By