Accident la Grătiești! Un tânăr de 28 de ani a murit, iar șoferul a fugit din ambulanță

images-cms-image-000014048

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce un BMW seria 3 în care se afla tânărul, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc luni, 6 martie, în jurul orei 21:00, în comuna Grătiești, municipiul Chișinău.

„În automobilul de model BMW erau trei persoane, șoferul în vârstă de 29 de ani și doi pasageri de 28 și 27 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. În urma impactului pasagerul de 28 de ani a decedat la fața locului, iar cel de al doilea pasager a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Șoferul a avut și el nevoie de îngrijiri medicale, însă a dat bir cu fugiții chiar direct din ambulanță, însă a fost reținut la scurt timp de către ofițerii de patrulare”, a precizat, pentru Today.MD, Natalia Golovco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare.

Potrivit oamenilor din localitate, cel de-al doilea pasager ar fi o tânără de 28 de ani, verișoara celui care a decedat.

Martorii susțin că șoferul ar fi fost în stare de ebrietate la volan și s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar dacă vina șoferului va fi dovedită, ultimul riscă ani grei de pușcărie.

sursa foto: Facebook.com // Роман Кирилич

 

You may also like

Comments are closed.

By