Accident la Dondușeni // Un taximetrist și pasagerul acestuia au ars de vii (UPDATE)

accident_06928000_94589900_13749800

Un șofer de taxi și pasagerul acestuia au ars de vii în urma unui accident produs la ieșirea din orașul Dondușeni. Tragedia a avut loc luni, 13 martie, în jurul orei 03:05, notează Today.MD.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez, cei doi se deplasau spre localitatea Sudarca, Dondușeni, cu un automobil de model Dacia Logan.

Din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului, apoi a fost cuprins de flăcări. Ambii au ars în automobil. Deocamdată identitatea pasagerului nu a fost stabilită.

Oamenii legii urmează să stabiliască toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Screenshot_3

UPDATE // Cei doi bărbați care se aflau în automobil erau frați, informează PROTV.md. Potrivit unui apropiat al familiei, șoferul care se afla la volanul Daciei ar fi tatăl copilului de 5 luni care acum câteva săptămâni a murit după ce mama sa l-a scăpat pe podea, mai scrie sursa.

După tragedie, bărbatul s-a întors de la Moscova și, temporar, muncea ca taximetrist în Moldova.

Amintim că micuțul a fost scăpat din brațe, pe 20 februarie. Mama, de 31 de ani, se juca cu băiețelul de 5 luni, iar la un moment dat l-a scăpat din brațe. Abia în jurul orei 4 dimineața, femeia a văzut că micuțul se simte rău și a chemat ambulanța. Copilul a fost internat la reanimare în comă cerebrală, însă la scurt timp a decedat. Oamenii legii au stabilit că mama micuțului nu se afla în stare de ebrietate când s-a produs tragedia, mai scrie PROTV.

You may also like

Comments are closed.

By