VIDEO de la accidentul din Sângera în care a murit o femeie. Imaginile v-ar putea afecta emoțional

16523766_914399015329663_41797709_o_51328600

Autorul imaginilor video susține că femeia ar fi fost vie când a ajuns salvarea, însă medicul de pe ambulanță a refuzat să transporte victima la spital. Acesta a motivat că în ambulanță avea deja un pacient și că femeia nu mai poate fi salvată.

Totodată, autorul filmulețului afirmă că medicul a verificat pulsul femeiii în continuu, însă nu a făcut nimic pentru a o salva. Ulterior, la fața locului, a mai sosit o echipă de intervenție, care a constatat decesul victimei. Femeia a murit pe bancheta din spate a mașinii, acolo unde se afla în momentul impactului împreună cu logodnicul său.


Amintim că accidentul a avut loc ieri, în Sângera. Cei doi au fost la Oficiul Stării Civile din Chişinău, unde au depus o cerere pentru înregistrarea căsătoriei şi se întorceau acasă cu o maşină de ocazie. La un moment dat, şoferul, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit violent cu un camion.

Impactul s-a dovedit fatal pentru pasageră. Logodnicul acesteia a refuzat spitalizarea, iar șoferul a fost preluat de o ambulanță.

UPDATE // 11 februarie // Medicul de pe ambulanță de la Serviciul Asistență Medicală Urgentă Botanica a fost demis pentru neglijență în seviciu, iar superiorul său şi şeful instituţiei s-au ales cu mustrare aspră.

You may also like

Comments are closed.

By