Un vehicul a intrat în mulțime în timpul unei parade, la New Orleans: Cel puțin 28 de răniți (FOTO/VIDEO)

nintchdbpict0003046869951

Cel puţin 28 de persoane au fost rănite după ce un vehicul a intrat în mulţimea care asista la cea mai mare paradă desfăşurată în oraşul american New Orleans. Potrivit Poliţiei, un suspect a fost reţinut, şoferul vehiculului aparent fiind în stare de ebrietate, relatează AP.

Jeff Elder, directorul serviciului de urgenţe al oraşului a declarat că 21 de persoane au fost spitalizate în urma incidentului, cinci fiind în stare gravă. Şapte oameni au refuzat să fie internaţi.

mardi-gras-car-hits-crowd nintchdbpict000304695934 mardi-gras-car-hits-crowd (1)

Michael Harrison, şeful Departamentul de Poliţie din New Orleans, a declarat că suspectul este anchetat pentru că ar fi condus în stare de ebrietate, însă nu exclus în mod categoric ipoteza unui act terorist, spunând doar că pare să fie un caz de conducere a unui vehicul în stare de ebrietate, citează Mediafax.

Printre răniţi se află inclusiv copii în vârstă de 3-4 ani, a mai precizat Elder, dar şi un ofiţer de poliţie.

mardi-gras-car-hits-crowd (2)

Incidentul s-a produs în una dintre cele mai aglomerate nopţi ale evenimentului Mardi Gras.

Presa a publicat şi fotografia atacatorului.

Screenshot_1

Un martor spune că automobilul a trecut cu viteză printr-o intersecţie, a lovit mai mulţi pietoni şi alte maşini, până când s-a oprit într-un tomberon.

Screenshot_2 nintchdbpict000304684439 aptopix-mardi-gras-car-hits-crowd

Menționăm că sâmbătă, 25 februarie, un bărbat a intrat cu mașina într-o zonă pietonală în orașul Heidelberg (sud-vestul Germaniei). În incident au fost răniți trei pietoni, unul dintre ei grav.
Șoferul a fost împușcat de polițiști. Acum acesta se află la spital.

You may also like

Comments are closed.

By