Un taximetrist – complicele unui recidivist. Au furat un portmoneu și banii de pe carduri (VIDEO)

Screenshot_10

Doi bărbați – un fost condamnat și un taximetrist, au fost reținuți de Poliția Capitalei. Cei doi sunt cercetați pentru pungășie.

Aceștia au nimerit pe mâna poliției după ce o tânără de 26 ani, originară din raionul Hînceşti, s-a plâns că a fost jefuită de portmoneu în timp ce se deplasa cu maxi taxi de pe ruta 192. În portmoneu, tânăra avea 1 050 lei şi carduri bancare.

În cadrul cercetărilor, oamenii legii au identificat un individ în vârstă de 38 ani, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, domiciliat în Capitală. Anume el ar fi sustras portmoneul victimei din geantă. În aceeaşi zi, în complicitate cu un taximetrist de 33 ani, a mers la un bancomat şi a extras de pe cardul bancar al victimei 10 000 lei, acţiunile lor fiind surprinse de camerele de supraveghere.

În acest context principalul bănuit a fost arestat pe un termen de 30 de zile, iar taximetristul este cercetat în stare de libertate. Ambii sunt cercetaţi penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 4 ani şi amendă în mărime de la 11 000 lei până la 27 000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By