9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

Un taxi a fost cuprins de flăcări la Bălți. Șoferul, internat cu arsuri

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Dimineață de coșmar pentru un taximetrist, după ce automobilul acestuia a fost cuprins de flăcări în timp ce se deplasa. Incendiul a avut loc marți dimineață, 14 februarie, în jurul orei 08:00, pe strada Decebal din municipiul Bălți. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Olga Bejinaru, ofițerul de presă al IP Bălți.

Potrivit lui Bejinaru, șoferul a reușit să iasă la timp din automobil, însă a avut de suferit unele arsuri. Incidentul ar fi avut loc în proximitate Spitalului de Copii din Bălți.

Solicitată telefonic, Diana Țurcan, ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale, a declarat pentru Today.MD că primul apel la pompieri a fost făcut la ora 08:10, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor și un echipaj SMURD.

„În zece minute pompierii au localizat incendiul, însă automobilul a ars aproape în totalitate. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului SMURD, deoarece șoferului automobilului i-a fost acordat primul ajutor medical de către echiapjul unei ambulanțe sosite la fața locului”, a declarat Țurcan.

De altă parte, Diana Blanaru, purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească susține că șoferul la rândul său a fost cuprins de flăcări, iar când a vrut să iasă din automobil a fost lovit de un alt autoturism implicat în trafic.

„La solicitare au mers medicii 903 din cadrul echipei SMURD și pompierii. Șoferul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și combustie termică în regiunea feței. I s-a acordat asistență medicală de urgență și a fost transportat de urgență la spital”, a precizat Blanaru.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img